Online consult endometriose

Speciaal voor alle vrouwen die de tijd missen om te reizen is er een online consult endometriose mogelijk. Wil jij graag een op maat gemaakt voedingsadvies, een second opinion of een Chinese kruidenbehandeling passend bij de klachten van endometriose die jij hebt? Ben je op zoek naar een echte professional die al meer dan 15 jaar bijna uitsluitend werkt met vrouwen die endometriose hebben, die wel luistert en de tijd voor je neemt? Kies dan voor een online consult endometriose. Meer over hoe ik werk en hoe Chinese geneeskunde kijkt naar endometriose kun je horen in deze interessante podcast van TCMLover.

Dit zijn de ervaringen van andere vrouwen die je voor gingen (je wordt nu doorgelinkt naar de website van mijn praktijk): klantervaring endometriose

Meer informatie over wie ik ben lees je hier: Stephanie van Hulst

FAQ online consult endometriose

1. Word mijn behandeling vergoed door de zorgverzekering?Ja, als je aanvullend verzekerd bent word je behandeling (deels) vergoed. Kijk hiervoor je polisvoorwaarden na of zie hier het vergoedingenoverzicht.

2. Hoe maak ik een afspraak? Stuur een mailtje naar: info@praktijkvanhulst.nl of bel me op 06-409 35 441. Geef aan op welke dagen en tijden je het makkelijkst met me kunt afspreken. Dan probeer ik daar rekening mee te houden.

3. Hoe lang duurt een online consult endometriose? Een eerste consult duurt 75-90 minuten. Zo heb jij voldoende tijd om je verhaal en vragen aan mij te stellen en heb ik de tijd om je van een persoonlijk antwoord te voorzien. Vervolgconsulten online duren 45-60 minuten.

4. Hoeveel kost een behandeling? Een eerste consult kost € 115. Vervolgconsulten kosten € 80, een kort consult van 30 minuten kost € 45.

5. Heb je een wachtlijst? Meestal kun je op korte termijn, binnen 3 weken, bij me terecht.

6. Werk je ook ‘s avonds? Ik werk bij voorkeur overdag. Mocht het voor je onmogelijk zijn om overdag met me te spreken dan werk ik incidenteel ‘s avonds. Geef dit aan, bij het aanvragen van een afspraak.

7. Werk je ook in het weekend? Nee ik werk niet in het weekend. Dan slaap ik uit, doe yoga, mediteer of ga lekker koken en eten met vrienden.

Conclusie

Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.

Ik hoop van harte dat u kunt genieten van de helende kracht van voeding

Dr. J.Maas endometriose-specialist
Lees meer

Over de auteur

Stephanie van Hulst, gelicenseerd acupuncturist en Chinees herbalist is de auteur van het endometriosedieet.

Lees meer