Terug
Online voedingsadvies endometriose

Wil jij een op maat gemaakt online voedingsadvies endometriose, passend bij de endometriose (klachten) die jij hebt, door een professional en ook lekker blijven eten? Ik help je hier graag mee. Met meer dan 10 jaar ervaring, medisch onderlegd in zowel reguliere als Chinese geneeswijze, auteur van het boek ‘endometriose en menstruatieklachten te lijf’ en lekkerbek ben je bij mij in vertrouwde handen.

Hoe ziet zo’n online voedingsadvies endometriose er uit?

  1. Jij maakt een online-afspraak met me via: info@praktijkvanhulst.
  2. Ik stuur je een eetdagboek bij gedurende 7 dagen waarin je niet alleen bijhoudt wat je eet en drinkt maar ook welke klachten je dan hebt.
  3. Jij stuurt me het eetdagboek voorafgaand aan onze afspraak toe zodat ik me grondig kan voorbereiden.
  4. We spreken elkaar via een beveiligde ZOOM link die ik je heb gestuurd gedurende 90 minuten waarin ik je voorzie van persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op jouw smaak, persoonlijke situatie en klachten. En uiteraard voorzien van smakelijke recepten. Zo kan je thuis al meteen aan de slag.

Wat doe jij anders dan een dieetist?

Ik ben zowel geschoold in de Chinese-als westerse voedingsleer, acupuncturist en Chinees herbalist, gespecialiseerd in de behandeling van endometriose(klachten). Door deze unieke combinatie van opleiding, kennis en ervaring kan ik je van veel meer informatie en kennis, afgestemd op jouw persoonlijke situatie voorzien. Dit geldt ook als je bijvoorbeeld al een ander dieet volgt (zoals het FODMAP-dieet) en toch nog teveel klachten houdt. De Chinese voedingsleer is vooral een manier van kijken naar voeding die ook toepasbaar is op reeds bestaande diëten en die je daarin juist dat stapje verder helpt wat op eigen kracht niet lukt.

Mijn kracht en plezier ligt erin om je van die kennis te voorzien die voor jou belangrijk is. De algemene adviezen en tips heb je immers allang zelf gelezen op internet en de standaard probiotica, visolie en allerlei andere supplementen zijn niet de tips waar jij op zit te wachten.

Daarnaast inspireer ik je met smakelijke recepten die passen bij jouw smaak, die je makkelijk zelf kunt bereiden en die geen straf zijn om te eten. Want lekker eten is wat mij betreft een levensvoorwaarde en essentieel om aanpassingen in voeding te kunnen volhouden. Het is makkelijker dan je denkt als je even op weg bent geholpen.

Wat kost het online voedingsadvies endometriose?

Het  online voedingsadvies kost 115 euro.

Bij aanschaf van het boek kun je met 25 euro korting een prive-cursus voeding bij endometriose aanschaffen waarin je in 2 afspraken in combinatie met het boek razendsnel vooruit kunt.

 

Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.