Reviews endometriosedieet boek

“Vrouwen met endometriose hebben baat bij dit boek"

In mijn dagelijkse praktijk zie ik dat veel vrouwen met endometriose en PMS klachten enorm baat kunnen hebben bij aanpassingen in voeding. Het boek ‘Endometriose en menstruatieklachten te lijf’ is aantrekkelijk geschreven met een korte en heldere uitleg over de kracht van voeding en boordevol recepten’. Herwin je kracht en ga ermee aan de slag. Het gaat om JOU!

Dr. B. Havenith Vrouwenarts, orthomoleculair arts en oprichter van Vrouwenpoli Boxmeer.

"Echt een aanrader voor vrouwen met endometriose"

Dit boek heeft een grote toegevoegde waarde voor je als je als vrouw met endometriose op je voeding wilt gaan letten. Het legt goed uit waarom je welke voedingsmiddelen wel, juist niet of met mate moet eten. Ik kan je dan ook aanraden om dit boek te lezen en daarna meteen in de keuken aan de slag te gaan. Want gezond eten betekent bovenal lekker eten, alleen net iets anders klaar gemaakt. En lekker zijn de recepten zeker. Eet smakelijk!

Bianca de Bie Voorzitter Endometriose Stichting

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Reviews 'Endometriose en menstruatieklachten te lijf!'
 • Met het dieet ben ik erg blij. Ik ben met veel enthousiasme met de voeding bezig. Recepten zoeken en lekkere dingen klaar maken. Ik verbaas mezelf, ik had namelijk nooit zoveel lol in koken, maar nu wel. Ik heb je granola al gemaakt en je dadelballetjes met cacao (zelf nog cocos toegevoegd) en een aantal gerechten en tapenades. Echt heel fijn!

  De menstruatie ging erg goed, de dagen van te voren was ik wat moe, maar niet zo erg als het wel eens was. Zweten is minder. Ook de pijn viel erg mee en heb ook geen pijnstilling hoeven nemen. Ik ben wel nog snel moe gedurende de hele cyclus. En nijg dan naar zoet.

 • Je dieet heb ik toch maar gevolgd en heeft me goed gedaan en ik ben inmiddels 24 weken zwanger! Dus het gaat goed met me/ons.

 • lees meer

  Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

  de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.

  Over de auteur

  Stephanie van Hulst, gelicenseerd acupuncturist en Chinees herbalist is de auteur van het endometriosedieet.

  Lees meer