Reviews endometriosedieet boek

“Vrouwen met endometriose hebben baat bij dit boek"

In mijn dagelijkse praktijk zie ik dat veel vrouwen met endometriose en PMS klachten enorm baat kunnen hebben bij aanpassingen in voeding. Het boek ‘Endometriose en menstruatieklachten te lijf’ is aantrekkelijk geschreven met een korte en heldere uitleg over de kracht van voeding en boordevol recepten’. Herwin je kracht en ga ermee aan de slag. Het gaat om JOU!

Dr. B. Havenith Vrouwenarts, orthomoleculair arts en oprichter van Vrouwenpoli Boxmeer.

"Echt een aanrader voor vrouwen met endometriose"

Dit boek heeft een grote toegevoegde waarde voor je als je als vrouw met endometriose op je voeding wilt gaan letten. Het legt goed uit waarom je welke voedingsmiddelen wel, juist niet of met mate moet eten. Ik kan je dan ook aanraden om dit boek te lezen en daarna meteen in de keuken aan de slag te gaan. Want gezond eten betekent bovenal lekker eten, alleen net iets anders klaar gemaakt. En lekker zijn de recepten zeker. Eet smakelijk!

Bianca de Bie Voorzitter Endometriose Stichting

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Reviews 'Endometriose en menstruatieklachten te lijf!'
 • Ik heb dit boek gekocht voor mijn dochter. Bij haar is onlangs een lichte vorm van endometriose geconstateerd. Ik had zelf altijd giga menstruatiepijn en PMS. Maar ja, in die tijd zeiden ze dat ik mij daarbij moest neerleggen……..
  Ik ben 30 jaar geleden steeds op zoek gegaan naar informatie over voeding omdat ik toen al voelde dat voeding een enorme invloed had!
  Ik heb 2 dochters en ik vind het zó fijn dat ik hen, met behulp van jouw boek, kan helpen!! “

 • Het lijkt voor mij, dat alles waar ik de afgelopen jaren mee in aanraking ben gekomen of waar ik over gelezen samen komt in dit boek.
  Vorige week heb ik de diagnose endometriose gekregen. En zo kwam ik jouw boek tegen.
  Ik wil je bedanken voor de energie en tijd die je gestoken hebt in het creëren van dit boek. Ik ben er ontzettend blij mee.

 • lees meer

  Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

  de helende kracht van voeding voor vrouwenInkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.

  Over de auteur

  Stephanie van Hulst, gelicenseerd acupuncturist en Chinees herbalist is de auteur van het endometriosedieet.

  Lees meer