Reviews endometriosedieet boek

“Vrouwen met endometriose hebben baat bij dit boek"

In mijn dagelijkse praktijk zie ik dat veel vrouwen met endometriose en PMS klachten enorm baat kunnen hebben bij aanpassingen in voeding. Het boek ‘Endometriose en menstruatieklachten te lijf’ is aantrekkelijk geschreven met een korte en heldere uitleg over de kracht van voeding en boordevol recepten’. Herwin je kracht en ga ermee aan de slag. Het gaat om JOU!

Dr. B. Havenith Vrouwenarts, orthomoleculair arts en oprichter van Vrouwenpoli Boxmeer.

"Echt een aanrader voor vrouwen met endometriose"

Dit boek heeft een grote toegevoegde waarde voor je als je als vrouw met endometriose op je voeding wilt gaan letten. Het legt goed uit waarom je welke voedingsmiddelen wel, juist niet of met mate moet eten. Ik kan je dan ook aanraden om dit boek te lezen en daarna meteen in de keuken aan de slag te gaan. Want gezond eten betekent bovenal lekker eten, alleen net iets anders klaar gemaakt. En lekker zijn de recepten zeker. Eet smakelijk!

Bianca de Bie Voorzitter Endometriose Stichting

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Reviews 'Endometriose en menstruatieklachten te lijf!'
 • Ik heb er nog steeds veel profijt van, het helpt mij echt! Ik heb amper bijverschijnselen van de Lucrin en heb veel meer lucht gekregen. Ik heb daarbij ook een longprobleem en had het afgelopen jaar een soort ‘steen’ op mijn maag die mijn stofwisseling vertraagde maar die is ook weg 🙏.
  Omdat het mij zo goed helpt is het ook heel makkelijk vol te houden. Heel veel producten zijn goed te vervangen en net zo lekker. Ik noem het geen dieet maar ik eet nog gezonder als ik tegen mensen moet uitleggen waarom ik geen koffie meer drink maar Chikko koffie bijvoorbeeld. Volgende week krijg ik mijn 2e lucrin injectie.
  Jouw boek is mijn ‘bijbel’ en heel erg dank daarvoor!
  Groetjes en een fijn weekend!
  Bertine

 • Beste Stephanie,
  Heel erg bedankt voor de hulp en adviezen die je mij hebt gegeven tijdens ons online consult. Het boek lag al een tijdje op mij te wachten maar omdat ik niet goed wist waar ik moest beginnen heb ik een online consult aangevraagd. Je hebt echt de tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren en om alle klachten in kaart te brengen. Ik heb jouw adviezen opgevolgd en ben met het endometriose dieet aan de slag gegaan. Ik merkte direct verschil! Wat een verademing was dat! Ik houd me nog steeds aan het dieet en ben zo goed als klachtenvrij. Ik had de hoop op een buikpijn vrij leven enigszins opgegeven maar jouw hulp is het toch gelukt! Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Groetjes, Kiki

  (geverifieerde eigenaar)

 • lees meer

  Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

  de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.

  Over de auteur

  Stephanie van Hulst, gelicenseerd acupuncturist en Chinees herbalist is de auteur van het endometriosedieet.

  Lees meer