Reviews endometriosedieet boek

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Reviews 'Endometriose en menstruatieklachten te lijf!'
 • Allereerst wil ik je super erg bedanken voor het schrijven van jou boek! Ik ben er echt enorm blij mee! Afgelopen week ben ik geopereerd aan mn buik en toen hebben ze endometriose ontdekt waarbij zij het ook bij mijn blaas en darm aantroffen, tevens is mijn darm verkleefd aan mijn baarmoeder. Dit boek beantwoord eigenlijk al mijn vragen/zorgen betreft voeding en helpt mij daarom super erg om los van de ziekenhuis behandelingen zelf een steentje bij te dragen in het algehele proces. Dus nogmaals echt super bedankt!!

 • Naast dat jouw boek mij voor het eerst eens een duidelijke uitleg verschafte wat endometriose is, is het gewoon ook 1 van mijn favoriete kookboeken.

 • lees meer

  Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

  de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.

  Over de auteur

  Stephanie van Hulst, gelicenseerd acupuncturist en Chinees herbalist is de auteur van het endometriosedieet.

  Lees meer