Reviews endometriosedieet boek

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Reviews 'Endometriose en menstruatieklachten te lijf!'
 • Ik heb er zojuist nog in zitten bladeren. Het is zo langzamerhand een soort van persoonlijke bijbel geworden. Het geeft ook rust als ik me even geen raad weet geeft me een goed gevoel.

 • Allereerst wil ik je super erg bedanken voor het schrijven van jou boek! Ik ben er echt enorm blij mee! Afgelopen week ben ik geopereerd aan mn buik en toen hebben ze endometriose ontdekt waarbij zij het ook bij mijn blaas en darm aantroffen, tevens is mijn darm verkleefd aan mijn baarmoeder. Dit boek beantwoord eigenlijk al mijn vragen/zorgen betreft voeding en helpt mij daarom super erg om los van de ziekenhuis behandelingen zelf een steentje bij te dragen in het algehele proces. Dus nogmaals echt super bedankt!!

 • lees meer

  Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

  de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.

  Over de auteur

  Stephanie van Hulst, gelicenseerd acupuncturist en Chinees herbalist is de auteur van het endometriosedieet.

  Lees meer