Terug
Lekker in je vel met het endometriosedieet

Lekker in je vel met het endometriosedieet? Kan dat, denk je nu misschien. Endometriose kan je leven behoorlijk overhoop halen. Onzekerheid over waar jouw jarenlange klachten vandaan komen, ziekenhuisbezoekjes, operaties, herstel, diverse pillen met meer of minder resultaat. Daardoor zit je niet lekker meer in je vel. Je vergeet dan bijna dat je ook nog mens bent. Voorbij jouw medische verhaal, wil je jezelf weer terug. Zoals je jezelf ooit hebt gekend. Het endometriosedieet helpt je hierin.

Behalve de medische effecten, zoals minder pijn zijn er gelukkig ook veel persoonlijke redenen om met het endometriosedieet te starten. In deze blog lees je alvast 10 persoonlijke redenen om met het dieet te beginnen. Gehoord van vrouwen die al langer het dieet volgen en hun ervaringen graag met je delen. Want zij weten wat jij hebt doorgemaakt en hoe het beter kan! En met deze persoonlijke redenen in je achterhoofd is het ook nog eens makkelijker om het dieet vol te houden.

Lekker in je vel met het endometriosedieet: 10 redenen om met het endometriosedieet te starten

  1. Ik wil er zijn voor mezelf.
  2. Ik wil meer energie.
  3. Ik wil ’s ochtends weer goedgemutst uit bed stappen.
  4. Ik wil er weer zijn voor mijn partner.
  5. Ik wil er weer zijn voor mijn vrienden.
  6. Ik wil mijn hobbies opnieuw kunnen oppakken.
  7. Ik wil weer kunnen sporten zonder uitgeput thuis te komen.
  8. Ik wil een fitte moeder zijn voor mijn kinderen.
  9. Ik wil meer controle over mijn eigen levensgeluk.
  10. Ik houd deze situatie niet meer vol.

Met het endometriose dieetkookboek als steun, lees je hoe je door voeding meer grip krijgt op je situatie. En hoe je weer in jouw kracht komt te staan. Het boek helpt je stap voor stap om aan het dieet te beginnen en het vol te houden. Want met het boek in de hand, hoef je het niet meer allemaal zelf uit te vinden. De handige zoekwijzers geven precies aan wat jij aan je klachten kunt doen. Dat scheelt tijd, heel veel frustratie en energie. Energie die je wilt gebruiken voor jezelf. En dat verdien je. Want zo krijg je je leven weer terug als mens in plaats van als “patiënt”. En dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Kookboek endometriosedieet aanbevolen door gynaecologen en EndometrioseStichting

de helende kracht van voeding voor vrouwen Inkijkexemplaar Bestel het boek Op voorraad. 30 dagen bedenktijd: niet goed is geld terug.